onze winkel

Bezoek ons in Kamen

Ons bedrijf wordt gerund door deskundig personeel. Gedetailleerd advies over rollend materieel, digitale systemen, accessoires, spoormateriaal of kits is voor ons een goede vorm. Wij nemen de tijd voor u! Bovendien zijn wij in staat om op zeer korte termijn reparaties en digitalisering uit te voeren. Bezoek ons, maak persoonlijk kennis met ons en bekijk direct enkele hoogtepunten uit ons programma. We kijken er naar uit je te zien!

Pre-orders: niet wachten en alles staat voor u klaar

Door ons zeer uitgebreide assortiment kunnen wij helaas niet het gehele leveringsprogramma op voorraad houden in de winkel. U bent van harte welkom om vooraf via de onlineshop een bestelling te plaatsen om af te halen in onze winkel, de goederen worden dan op korte termijn voor u samengesteld in het centrale magazijn en u ontvangt bericht zodra uw bestelling klaar staat om af te halen.

Modellbahn Union Kamen - Gutenbergstr. 3a - 59174 Kamen

Onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 14.00 - 18.00 uur en zaterdag 10.00 - 14.00 uur. Op maandag is onze winkel gesloten.

Telefon: 02307/240938 - Email: info@modellbahnunion.com

Onze winkel ligt op 5 minuten van de afrit Kamen-Zentrum op de A1. Verlaat de snelweg in de richting van Kamen Zentrum en volg dan de borden naar Bönen. U vindt ons in hetzelfde pand als de drankenwinkel Trinkgut.

We liggen op 15 minuten lopen van het treinstation van Kamen. Verlaat het station rechts in oostelijke richting, steek onder het spoor door en sla vervolgens linksaf de Schäferstraße in. Aan het einde van de straat volgt u het voetpad door de slagboom, gaat onder de brug door en steekt de straat over. U vindt ons aan de rechterkant op het terrein, samen met Trinkgut. Als alternatief kunt u bus C23 nemen naar de halte Gutenbergstrasse vanaf Kamen Markt of Kamen AWO.