onze winkel

Onze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door deskundig personeel. Gedetailleerd advies over rollend materieel, digitale systemen, accessoires, baanmateriaal of bouwpakketten is voor ons een goede vorm. Wij nemen de tijd voor u! Ook zijn wij in staat om op zeer korte termijn reparaties en digitalisering uit te voeren.Bezoek ons, leer ons persoonlijk kennen en bekijk direct enkele highlights uit ons programma. We kijken uit naar jou!

Afhalen van bestellingen in onze winkels: Door ons zeer uitgebreide assortiment zijn wij helaas niet altijd in staat om het gehele leveringsprogramma op voorraad te houden in de winkel. Wel ben je van harte welkom om de artikelen die je in de online shop hebt besteld af te halen in de winkel. Spreek dan een afhaaldatum af via e-mail of telefoon, de goederen worden dan op korte termijn voor u samengesteld in het centrale magazijn.

Onze winkel in Kamen:  

Modellbahn Union Kamen - Gutenbergstr. 3a - 59174 Kamen

Onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 11.00 - 18.00 uur Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Telefoon: +49/2307/240938 - Email: info@modellbahnunion.com

Onze winkel ligt op 5 minuten van de afrit Kamen-Zentrum op de A1. Verlaat de snelweg in de richting van Kamen Zentrum en volg de borden naar Bönen. U vindt ons op hetzelfde terrein als drankenwinkel Trinkgut.

We bevinden ons op 15 minuten lopen van het treinstation van Kamen. Verlaat het station naar rechts in oostelijke richting, steek onder het spoor door en sla dan linksaf de Schäferstrasse in. Aan het einde van de straat het voetpad door de slagboom volgen, onder de brug door en de straat oversteken. U vindt ons aan de rechterkant op het terrein samen met Trinkgut. Als alternatief kunt u buslijn C23 nemen naar de halte Gutenbergstrasse vanaf Kamen Markt of Kamen AWO.