schakelaar railstück

Artikelnr.:  Marklin-8589
schakelaar railstück - Afbeelding 1
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 18,99 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:10 %1,90
17,09
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Märklin
product
spoormateriaal
Technologie & Model Informatie
spoor Z Spoor
Current Gelijkstroom
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar.

bijpassende artikelen
In 2009 vierde Märklin zijn 150-jarig bestaan. Van een aanvankelijk vrij breed assortiment speelgoed concentreerde het assortiment zich na verloop van tijd op de fabricage van elektrische spoorwegen in verschillende spoorbreedtes. De uitstekende kwaliteit van de producten maakte de naam Märklin synoniem met modelspoor over de hele wereld. Ook nu nog is het materiaal metaal een essentieel element bij de fabricage van locomotieven, die daardoor naast hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid en prestaties nog een extra waarde krijgen.

Märklin H0: De meeste Märklin-producten worden in deze spoorbreedte op schaal 1:87 vervaardigd. Dankzij de hoge bedrijfszekerheid van het Märklin H0-draadwisselspoorsysteem heeft Märklin ertoe bijgedragen dat dit spoor wereldwijd het wijdst verbreid is. Alle Märklin H0-locomotieven zijn sinds 2000 standaard digitaal bestuurbaar.

Märklin Z-spoor: modelspoorliefhebbers kiezen niet alleen voor Z-spoor op een schaal van 1:220 als de ruimte beperkt is. In Europa is Märklin de enige grote fabrikant van Z-spoor, dat niet alleen gepassioneerde modelbouwers maar ook verzamelaars aanspreekt.