TT Weihnachtsmarktbuden 7x

Artikelnr.:  MU-TT-L00007
TT Weihnachtsmarktbuden 7x - Afbeelding 1
19,99
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Modellbahn Union
product
gebouw
kermis
Plantconstructie & landschapsontwerp
Technologie & Model Informatie
spoor TT Spoor
schaal 1:120
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar.
era
tijdperk I
tijdperk II
tijdperk III
tijdperk IV
tijdperk V
tijdperk VI

Model: Schaal TT. Lasercut kit gemaakt van gekleurd grafisch karton. 7 kramen voor de kerstmarkt of voor de weekmarkt. Afmetingen cabine: 32 x 22 x 30 mm.

bijpassende artikelen
Modellbahn Union werd opgericht in 1999 onder de naam JapanModelRailways.De focus lag aanvankelijk op het importeren van spoorwegmodellen uit Japan.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met modelbouwartikelen zoals vliegtuig- en militaire modelbouw en modelbouw spoorwegen uit andere landen.
Modelspoor Unie is de exclusieve importeur in Europa voor de bedrijven Microace en Modemo uit Japan, Dapol uit Groot-Brittannië en Os.kar uit Italië.
Een ander aandachtspunt vandaag is de productie van ons eigen model spoorwegen en lasercut kits, evenals de bestelling en verkoop van exclusieve modellen van bekende fabrikanten zoals Liliput, Rivarossi, Arnold en Dapol. Informatie over het assortiment is te vinden op info.modellbahnunion.com.

U kunt de Modellbahn Union-modellen alleen rechtstreeks bij ons krijgen. Via onze internetwinkels www.modellbahnunion.com voor spoorbreedtes Z, TT, H0, 00 en 0 evenals via www.dm-toys.de voor de meter N heb je de volledige beschikbare selectie. U heeft ook de mogelijkheid om te winkelen in onze winkels in Kamen en Issum. Ook vindt u Modellbahn Union op de grote modelbouwbeurzen zoals Dortmund, Leipzig, Keulen en Stuttgart.