TT Brown Boveri Kompressor

Artikelnr.:  MU-TT-A00097
TT Brown Boveri Kompressor - Afbeelding 1
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 19,99 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:20 %4,00
15,99
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Modellbahn Union
product
gebouw
Technologie & Model Informatie
spoor TT Spoor
Materiaal en ontwerp 3D-printen plastic model
schaal 1:120
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar.
era
tijdperk III
tijdperk IV
tijdperk V
tijdperk VI

De zeer gedetailleerde onderdelen zijn gemaakt van hars in het 3D-afdrukproces en worden ongeverfd geleverd. De accessoires kunnen worden bewerkt en geverfd met standaardgereedschappen en verven (zoals Revell Email of Revell Aqua Color).
Onze accessoires worden vervaardigd op een van de modernste printers in het stereolithografieproces (SLA). Hier wordt een lichtuithardende hars uitgehard door een laser in dunne lagen (standaardlaagdikte in het bereik van 0,025-0,05 mm), wat resulteert in een zeer gedetailleerd model.
Na het legen van de niet-uitgeharde hars, wordt het model van het platform verwijderd, gewassen en volledig uitgehard in een kast onder UV-licht.
Spur TT kunststof model, ongeverfd. De accessoires kunnen worden bewerkt en geverfd met standaardgereedschap en verven.
De afbeelding toont een geverfd patroon als een ontwerpsuggestie. Alle weergegeven accessoires dienen als ontwerpvoorbeeld en maken geen deel uit van de aanbieding.

bijpassende artikelen
Modellbahn Union werd opgericht in 1999 onder de naam JapanModelRailways.De focus lag aanvankelijk op het importeren van spoorwegmodellen uit Japan.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met modelbouwartikelen zoals vliegtuig- en militaire modelbouw en modelbouw spoorwegen uit andere landen.
Modelspoor Unie is de exclusieve importeur in Europa voor de bedrijven Microace en Modemo uit Japan, Dapol uit Groot-Brittannië en Os.kar uit Italië.
Een ander aandachtspunt vandaag is de productie van ons eigen model spoorwegen en lasercut kits, evenals de bestelling en verkoop van exclusieve modellen van bekende fabrikanten zoals Liliput, Rivarossi, Arnold en Dapol. Informatie over het assortiment is te vinden op info.modellbahnunion.com.

U kunt de Modellbahn Union-modellen alleen rechtstreeks bij ons krijgen. Via onze internetwinkels www.modellbahnunion.com voor spoorbreedtes Z, TT, H0, 00 en 0 evenals via www.dm-toys.de voor de meter N heb je de volledige beschikbare selectie. U heeft ook de mogelijkheid om te winkelen in onze winkels in Kamen en Issum. Ook vindt u Modellbahn Union op de grote modelbouwbeurzen zoals Dortmund, Leipzig, Keulen en Stuttgart.