Goederenwagen Cement silowagen Uce 8076 met BCU-poster RhB

Artikelnr.:  Bemo-9452146
Goederenwagen Cement silowagen Uce 8076 met BCU-poster RhB - Afbeelding 1
Goederenwagen Cement silowagen Uce 8076 met BCU-poster RhB - Afbeelding 2
Goederenwagen Cement silowagen Uce 8076 met BCU-poster RhB - Afbeelding 3
Goederenwagen Cement silowagen Uce 8076 met BCU-poster RhB - Afbeelding 1Goederenwagen Cement silowagen Uce 8076 met BCU-poster RhB - Afbeelding 2Goederenwagen Cement silowagen Uce 8076 met BCU-poster RhB - Afbeelding 3
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 219,99 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:9 %20,50
199,49
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Bemo
product
Goederenwagen
Technologie & Model Informatie
spoor Spoor Om
koppelingen Klauwkoppelingen
bedrijfsnummer 8076
Lengte 168
schaal 1:45
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
land
Zwitserland RhB
era
tijdperk V
tijdperk VI

Model: Schaal Om DC. Voorzien van klauwkoppelingen.

Voorbeeld: De cementtransportwagens Uce behoren tot de meest karakteristieke goederenwagens op het Graubündense meterspoor: tussen 1955 en 1964 werden in totaal 100 speciale wagens in verschillende uitvoeringen in gebruik genomen voor de bouw van energiecentrales - later ook voor andere grootschalige projecten, meest recentelijk de Gotthard-basistunnel. Het laden vindt plaats in de cementfabriek van Graubünden in Untervaz.
bijpassende artikelen
De firma Bemo produceert sinds 1976 spoorwegmodellen in grootschalige kunststoftechnologie in Uhingen (Baden-Württemberg). 25 medewerkers produceren voornamelijk modellen in de schalen 1:87 en 1:45, maar inmiddels zijn er ook enkele 1:160 modellen in het programma opgenomen. De H0-modellen zijn voornamelijk smalspoormodellen in H0e en H0m, gebaseerd op modellen van Zwitserse, Oostenrijkse en Duitse spoorwegen. De modellen met spoorbreedte 0 worden zonder uitzondering aangeboden als 0m, d.w.z. als modellen met meterspoor, gebaseerd op modellen van de Rhätische Bahn. Ook in H0 worden, naast vele modellen dieseltreinstellen, veel verschillende wagens van de Rhätische Bahn aangeboden, zodat de gewone H0-modelbaanliefhebber zich kan verheugen op prachtige treinen uit de Zwitserse Alpen. In N-spoor zijn modellen van de RegioShuttle van ADtranz/Stadler momenteel te vinden in de Bemo-serie.

Bij de ontwikkeling en productie wordt veel belang gehecht aan een compromisloze nabootsing, en waar mogelijk worden ook complete treinstellen aangeboden. Smalspoorsystemen in H0e en H0m en een spoorsysteem in 0m maken het gamma van Bemo compleet.