Huurkoop

Ratenkauf

Nieuw bij Modellbahn Union, online en in onze modelspoorwinkel in Kamen: Betaal gemakkelijk in termijnen


Direct, flexibel, transparant. Met huurkoop door easyCredit profiteert u op verschillende manieren van gemakkelijke en eerlijke termijnbetalingen. Zonder verborgen kosten, vergoedingen of vermoeiend papierwerk.

Zo eenvoudig is het online: selecteer tijdens het betalingsproces gewoon ratenkauf by easyCredit en voer uw gegevens online in. Afgerond!

Zo eenvoudig is het in de winkel: selecteer het artikel dat je wilt en het bedrag van de termijn en doe de onmiddellijke controle zelf eenvoudig met je smartphone of op een voorziene tablet. Geen wachttijden, geen papierwerk, heel discreet ! Ontvang je direct een bevestiging, ga dan met je Girocard naar de kassa en rond de aankoop af. Goederen die op voorraad zijn kunt u direct meenemen. Wil je later sneller terugbetalen of even pauzeren van betalen: geen probleem, ook dit is heel gemakkelijk en flexibel.

De huurkoop in één oogopslag:   
- Bestelwaarde: 200 tot 10.000 euro
- Minimumtarief: 20 euro
- Looptijd: 6 tot 60 maanden
- Terugbetaling: U betaalt de eerste termijn niet eerder dan 30 dagen na aankoop. U ontvangt uw gedetailleerde afbetalingsplan per e-mail.
- Vervroegde aflossingen en betalingspauzes zijn gratis.

Vertrouw op een sterke partner: Aankoop op afbetaling door easyCredit is een product van TeamBank AG, Beuthener Straße 25, 90471 Neurenberg. Met de easyCredit-productfamilie is TeamBank AG het competentiecentrum voor modern liquiditeitsbeheer in het coöperatieve financiële netwerk Volksbanken Raiffeisenbanken. Door innovatieve producten en diensten aan te bieden en te netwerken, hebben klanten gemakkelijk, overal en op elk moment toegang tot liquiditeit.

Houd er rekening mee dat deze service momenteel alleen beschikbaar is voor klanten uit Duitsland.