stoomlocomotief A3 Class 4-6-2 103 Flying Scotsman LNER

Artikelnr.:  Hornby-R30210
stoomlocomotief A3 Class 4-6-2 103 Flying Scotsman LNER - Afbeelding 1
stoomlocomotief A3 Class 4-6-2 103 Flying Scotsman LNER - Afbeelding 2
stoomlocomotief A3 Class 4-6-2 103 Flying Scotsman LNER - Afbeelding 3
stoomlocomotief A3 Class 4-6-2 103 Flying Scotsman LNER - Afbeelding 1stoomlocomotief A3 Class 4-6-2 103 Flying Scotsman LNER - Afbeelding 2stoomlocomotief A3 Class 4-6-2 103 Flying Scotsman LNER - Afbeelding 3
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 413,98 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:10 %41,40
372,58
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Hornby
spoor
OO spoor 16,5 mm
Current
DC
product
Stoomlocomotieven
OO Spoor
Technologie & Model Informatie
licht nee
schaal 1:76
Materiaal en ontwerp Metallgehäuse
met motor ja
rookgenerator ja
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
Digital & Geluid
Digitaale interface NEM 652 8-pins
land
Groot-Brittannië
era
tijdperk groot-Brittannië 3

bijpassende artikelen
Varianten van dit artikel

Hornby is een gerenommeerd modelbouw- en modelspoorbedrijf. Het Britse bedrijf werd in 1901 opgericht door Frank Hornby en is sindsdien uitgegroeid tot de toonaangevende fabrikant van modeltreinen, accessoires en andere modelbouwartikelen in Groot-Brittannië.

Hornby: modelspoorbanen naar Brits model

Hornby Hobbies Limited, gevestigd in Margate, staat voor hoogwaardige modelspoorwegen wereldwijd. Het productassortiment van Hornby omvat een breed scala aan spoorwegen in verschillende schalen en kenmerkt zich door aandacht voor detail, kwaliteit en authenticiteit. De aandacht voor detail bij het nabootsen van locomotieven, wagons en routes is indrukwekkend en geeft de modellen een hoog niveau van realisme.

Gedetailleerde stoomlocomotieven

Stoomlocomotieven nemen een bijzondere plaats in in de Britse spoorweggeschiedenis en Hornby heeft deze historische charme weten vast te leggen in zijn modellen. Van de majestueuze snellocomotieven uit het stoomtijdperk tot regionale en industriële stoomlocomotieven: het productassortiment biedt een verscheidenheid die de charme van verschillende tijdperken weerspiegelt. De stoomlocomotieven kenmerken zich vooral door hun liefde voor detail, van de getrouwe replica van de locomotieven zelf tot de subtiel vormgegeven elementen zoals rails, wielen en buffers.

Diesellocomotieven en dieseltreinstellen

De diesellocomotieven en dieseltreinstellen vertegenwoordigen getrouwe replica's van Britse spoorvoertuigen, van de karakteristieke regionale treinen tot de krachtige diesellocomotieven die op de hoofdlijnen werden ingezet. Of het nu gaat om forensentreinen, sneltreinen of industriële goederentreinen, het assortiment diesellocomotieven en dieseltreinstellen bestrijkt verschillende aspecten van de Britse spoorwegen.

Elektrische locomotieven en elektrische treinstellen

De elektrische locomotieven en elektrische treinstellen kenmerken zich door hun gedetailleerde replica van Britse elektrische locomotieven en moderne treinen. Van kenmerkende elektrische regionale treinen tot krachtige elektrische locomotieven: de Britse modelspoorfabrikant biedt een breed scala aan modellen die de diversiteit van het geëlektrificeerde spoorvervoer in Groot-Brittannië vertegenwoordigen. De elektrische treinstellen, vaak met moderne ontwerpen en hogesnelheidscapaciteiten, geven een kijkje in de toekomst van het Britse spoorvervoer.

Goederen- en personenauto's

De overdekte goederenwagens bieden bescherming tegen regen en wind voor alle soorten goederen. Door de liefde voor detail in de belettering, kleurstelling en constructie-elementen vormen deze goederenwagens een indrukwekkend onderdeel van elke modelspoorbaan. De personenautocollectie biedt een breed scala aan modellen die het reiscomfort en de diversiteit van het Britse personenvervoer vertegenwoordigen.

Modellen en figuren voor landschapsontwerp

Hornby biedt ook een breed scala aan modellen en figuren voor landschapsarchitectuur. De landschapsmodellen omvatten gebouwen, bruggen, muren en andere architectonische elementen. Elk detail, van de pannen op de daken tot de luiken van de gebouwen, is trouw aan het origineel en geeft de modellen een indrukwekkende authenticiteit. Daarnaast biedt het bedrijf een breed scala aan landschapselementen zoals perronlampen en waterpompen, waarmee modelliefhebbers hun modelspoorbanen realistisch en aantrekkelijk kunnen maken.

Ook figuren als dorpelingen brengen leven en beweging in het modelspoorsysteem. Van voorbijgangers en treinpersoneel tot reizigers en straattaferelen: de figuren bieden de mogelijkheid om scènes te verlevendigen met menselijke aanwezigheid en activiteit.

Accessoires en reserveonderdelen

De Britse modelspoorfabrikant biedt een breed scala aan bouwpakketten, seinen en andere gedetailleerde accessoires om modelspoorsystemen te verrijken met extra realistische elementen. Met deze accessoires kunnen modelmakers hun modellen personaliseren en een unieke sfeer creëren.

Dankzij de beschikbaarheid van reserveonderdelen kunnen modelbouwliefhebbers hun systemen ook onderhouden en bij slijtage of onvoorziene schade snel vervangingen verzorgen.

Veelgestelde vragen over Hornby-producten

Voor welke sporen produceert Hornby modelspoorbanen en accessoires?

Het productassortiment van Hornby varieert van kleine tot grote meters om aan de behoeften van verschillende modelbouwliefhebbers te voldoen. Ze zijn verkrijgbaar in 00- en TT-meters.

Worden de Hornby-modellen analoog of digitaal bediend?

Sommige modellen kunnen in de traditionele analoge modus worden bestuurd. Deze modus biedt een ongecompliceerde manier om de modellen te besturen en is bijzonder geschikt voor iedereen die de charme van het traditionele modelspoorbedrijf op prijs stelt. De fabrikant biedt ook een breed scala aan modellen die geschikt zijn voor digitale bediening. Dit maakt nauwkeurige controle mogelijk. Functies zoals verlichting en geluidseffecten kunnen worden aangestuurd en meerdere locomotieven kunnen onafhankelijk van elkaar op dezelfde route rijden.

Kunnen Hornby Gauge 00-modellen gelijkstroomsystemen op spoor H0 aandrijven?

Ja, Hornby Gauge 00-modellen kunnen op H0 DC-systemen werken. Spoor 00 en spoor H0 hebben beide een spoorbreedte van 16,5 mm, wat betekent dat de railafstand identiek is. Daarom zijn Hornby Gauge 00-modellen ontworpen voor het Britse marktsegment compatibel met H0 DC-systemen.

Koop modelspoorbanen en accessoires van Hornby bij Modellbahn Union

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de perfecte modelspoorervaring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken zoals Dapol en Bachmann Branchline bieden wij een onvergelijkbare variëteit aan modelbouwliefhebbers van alle ervaringsniveaus. Bij ons heeft u snel uw modellen en accessoires in handen. Ons team kenmerkt zich door een hoog ervaringsniveau, wat tot uiting komt in competent advies. Deze ondersteuning strekt zich ook uit tot aanvullende serviceaanvragen, of het nu gaat om de digitalisering van locomotieven, de vervanging van assen of de installatie van verlichting. Met ons bonusprogramma profiteert u ook van extra gratis artikelen als beloning voor uw loyaliteit.