HO Wartehaus Sellin-Ost

Artikelnr.:  MU-H0-B00011
HO Wartehaus Sellin-Ost - Afbeelding 1
29,99
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
  • Download
Marke
Modellbahn Union
product
gebouw
Technologie & Model Informatie
schaal 1:87
Materiaal en ontwerp Lasercut Kit
spoor Spoor HO
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
land
Duitsland
era
tijdperk II
tijdperk III
tijdperk IV
tijdperk V
tijdperk VI

Model: Schaal HO. Wachthuis Sellin-Ost van de RüBB (Rügensche BäderBahn), gelegen aan de Putbus - Göhren-route op het grootste eiland van Duitsland van Rügen in Mecklenburg-Voorpommeren. Gekleurde kartonnen set. Afmetingen: L 128 x B 65 x H 44 mm.

Voorbeeld: het wachthuis Sellin-Ost bevindt zich op de Putbus - Göhren-lijn van de Rügen-pools (Rasender Roland). Tussen 1895 en 1945 exploiteerde de Rügensche Kleinbahn (RüKB) een uitgebreid smalspoornetwerk met een spoorbreedte van 750 millimeter op het eiland Rügen in Mecklenburg-Voorpommeren. Na verschillende eigendomsveranderingen en de sluiting van delen van de lijn, wordt het deel genaamd Putner Roland (lijnnummer: RB 32 [1]) vandaag nog steeds gebruikt van Putbus via Binz, Sellin en Baabe naar Göhren, sinds 2008 de spoorwegbouw- en werkmaatschappij Pressnitztalbahn (PRESS) uit Jöhstadt (divisie Rügen Baths (RüBB)). Stoomlocomotieven en wagons, waarvan sommige bijna 100 jaar oud zijn, rijden op deze route van 24,1 km (Qelle: Wikipedia)
apparatuur
bijpassende artikelen
Modellbahn Union werd opgericht in 1999 onder de naam JapanModelRailways.De focus lag aanvankelijk op het importeren van spoorwegmodellen uit Japan.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met modelbouwartikelen zoals vliegtuig- en militaire modelbouw en modelbouw spoorwegen uit andere landen.
Modelspoor Unie is de exclusieve importeur in Europa voor de bedrijven Microace en Modemo uit Japan, Dapol uit Groot-Brittannië en Os.kar uit Italië.
Een ander aandachtspunt vandaag is de productie van ons eigen model spoorwegen en lasercut kits, evenals de bestelling en verkoop van exclusieve modellen van bekende fabrikanten zoals Liliput, Rivarossi, Arnold en Dapol. Informatie over het assortiment is te vinden op info.modellbahnunion.com.

U kunt de Modellbahn Union-modellen alleen rechtstreeks bij ons krijgen. Via onze internetwinkels www.modellbahnunion.com voor spoorbreedtes Z, TT, H0, 00 en 0 evenals via www.dm-toys.de voor de meter N heb je de volledige beschikbare selectie. U heeft ook de mogelijkheid om te winkelen in onze winkels in Kamen en Issum. Ook vindt u Modellbahn Union op de grote modelbouwbeurzen zoals Dortmund, Leipzig, Keulen en Stuttgart.