HO Ruhrpott Trinkhalle

Artikelnr.:  MU-H0-L00070
HO Ruhrpott Trinkhalle - Afbeelding 1
HO Ruhrpott Trinkhalle - Afbeelding 2
HO Ruhrpott Trinkhalle - Afbeelding 3
HO Ruhrpott Trinkhalle - Afbeelding 4
HO Ruhrpott Trinkhalle - Afbeelding 1HO Ruhrpott Trinkhalle - Afbeelding 2HO Ruhrpott Trinkhalle - Afbeelding 3HO Ruhrpott Trinkhalle - Afbeelding 4
29,99
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
  • Download
Marke
Modellbahn Union
product
gebouw
Plantconstructie & landschapsontwerp
Technologie & Model Informatie
schaal 1:87
Materiaal en ontwerp Lasercut Kit
spoor Spoor HO
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
era
tijdperk III
tijdperk IV
tijdperk V
tijdperk VI

Model: Schaal HO. Lasergesneden kit gemaakt van grafisch karton. Afmetingen L x B x H: 121 x 70 x 41 mm. Een typische Ruhr-potdrinkhal zoals u in het hele Ruhrgebied vaak werd gevonden in de buurt van de fabriek en Zechentoren. De kraampjes waren meestal heel eenvoudig ingericht en gebouwd van hout. Ons model wordt geleverd met 2 vuilnisbakken, 2 bartafels, 4 barkrukken en een bekabelde warm witte LED voor binnenverlichting. De bijgevoegde reclameborden en het interieur maken het product tot een levendige scène op uw site. Ook te gebruiken als kiosk, wachtkiosk of seinhuis.
De afbeelding toont een geschilderd patroon als ontwerpsuggestie. Alle getoonde accessoires dienen als een ontwerpvoorbeeld en maken geen deel uit van het aanbod.

apparatuur
bijpassende artikelen
Modellbahn Union werd opgericht in 1999 onder de naam JapanModelRailways.De focus lag aanvankelijk op het importeren van spoorwegmodellen uit Japan.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met modelbouwartikelen zoals vliegtuig- en militaire modelbouw en modelbouw spoorwegen uit andere landen.
Modelspoor Unie is de exclusieve importeur in Europa voor de bedrijven Microace en Modemo uit Japan, Dapol uit Groot-Brittannië en Os.kar uit Italië.
Een ander aandachtspunt vandaag is de productie van ons eigen model spoorwegen en lasercut kits, evenals de bestelling en verkoop van exclusieve modellen van bekende fabrikanten zoals Liliput, Rivarossi, Arnold en Dapol. Informatie over het assortiment is te vinden op info.modellbahnunion.com.

U kunt de Modellbahn Union-modellen alleen rechtstreeks bij ons krijgen. Via onze internetwinkels www.modellbahnunion.com voor spoorbreedtes Z, TT, H0, 00 en 0 evenals via www.dm-toys.de voor de meter N heb je de volledige beschikbare selectie. U heeft ook de mogelijkheid om te winkelen in onze winkels in Kamen en Issum. Ook vindt u Modellbahn Union op de grote modelbouwbeurzen zoals Dortmund, Leipzig, Keulen en Stuttgart.