HO Pommesbude

Artikelnr.:  MU-H0-L00044
HO Pommesbude - Afbeelding 1
HO Pommesbude - Afbeelding 2
HO Pommesbude - Afbeelding 3
HO Pommesbude - Afbeelding 1HO Pommesbude - Afbeelding 2HO Pommesbude - Afbeelding 3
29,99
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
  • Download
Marke
Modellbahn Union
product
gebouw
Plantconstructie & landschapsontwerp
Technologie & Model Informatie
schaal 1:87
Materiaal en ontwerp Lasercut Kit
spoor Spoor HO
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
era
tijdperk IV
tijdperk V
tijdperk VI

Model: Schaal HO. Lasergesneden kit gemaakt van grafisch karton. De kit bevat ook een model van een keukenapparaat (frituur, koelkast, gootsteen) geproduceerd in het 3D-printproces, evenals een zwarte schoorsteen. Deze kit combineert Lasercut met 3D Resindruck. Afmetingen: 61x50x39mm.
De afbeelding toont een geschilderd patroon als ontwerpsuggestie. Alle getoonde accessoires dienen als een ontwerpvoorbeeld en maken geen deel uit van het aanbod.  

apparatuur
bijpassende artikelen
Modellbahn Union werd opgericht in 1999 onder de naam JapanModelRailways.De focus lag aanvankelijk op het importeren van spoorwegmodellen uit Japan.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met modelbouwartikelen zoals vliegtuig- en militaire modelbouw en modelbouw spoorwegen uit andere landen.
Modelspoor Unie is de exclusieve importeur in Europa voor de bedrijven Microace en Modemo uit Japan, Dapol uit Groot-Brittannië en Os.kar uit Italië.
Een ander aandachtspunt vandaag is de productie van ons eigen model spoorwegen en lasercut kits, evenals de bestelling en verkoop van exclusieve modellen van bekende fabrikanten zoals Liliput, Rivarossi, Arnold en Dapol. Informatie over het assortiment is te vinden op info.modellbahnunion.com.

U kunt de Modellbahn Union-modellen alleen rechtstreeks bij ons krijgen. Via onze internetwinkels www.modellbahnunion.com voor spoorbreedtes Z, TT, H0, 00 en 0 evenals via www.dm-toys.de voor de meter N heb je de volledige beschikbare selectie. U heeft ook de mogelijkheid om te winkelen in onze winkels in Kamen en Issum. Ook vindt u Modellbahn Union op de grote modelbouwbeurzen zoals Dortmund, Leipzig, Keulen en Stuttgart.