LH101-R Draadloze hoornbediening met LMT101 Ontvanger

Artikelnr.:  Lenz-21103
LH101-R Draadloze hoornbediening met LMT101 Ontvanger - Afbeelding 1
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 339,00 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:0,94 %3,19
335,81
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Lenz
product
Digital & Controle
Technologie & Model Informatie
lengte (mm) 144
breedte (mm) 62
hoogte (mm) 46
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar

Handcontroller met ontvanger en groot LCD-display met achtergrondverlichting, instelbaar contrast en helderheid, verschillende bedrijfsmodi, routeprogrammering en opslag. De LH101 en de LH101-R zijn apparaten voor het XpressNet™, geniet van alle voordelen van deze snelle systeembus voor het Digital plus systeem. Zo kunt u natuurlijk beide handregelaars tijdens het bedrijf aansluiten en loskoppelen, de laatst bediende loc blijft opgeslagen en kan direct weer worden bestuurd. De LH101 is met een kabel verbonden met het commandostation, de LH101-R werkt draadloos, hier is alleen de LTM101 radio-ontvanger verbonden met het commandostation. Voor het overige werken beide handregelaars volgens dezelfde principes. Tot 4 LH101-R draadloze hand-held controllers kunnen bediend worden op één LTM101 draadloze ontvanger. De nieuwe LH101-R draadloze handcontroller van Digital plus is qua functionaliteit en bediening identiek aan de LH101 handcontroller, en kan zowel draadloos als met een kabel worden gebruikt. 2 AA batterijen zijn nodig voor de werking. Bij de levering inbegrepen: 1 LH101-R draadloze handcontroller, 1 LTM101 ontvanger, 2 batterijen, en 1 verbindingskabel.

Lenz is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van modelspoorwegen. Veel van de technologieën voor modelspoorbesturing die tegenwoordig vanzelfsprekend zijn, zijn ontwikkelingen uit het huis van Lenz. Het zogenaamde DCC-formaat voor de digitale besturing van modelspoorbanen van alle groottes wordt wereldwijd gebruikt en is daarmee het meest gebruikte besturingssysteem van allemaal, door de NMRA in 1993 tot standaard verklaard.

Maar ook vóór de ontwikkeling van dit digitale besturingssysteem had Lenz al mijlpalen gezet voor de modelspoorliefhebber, bijvoorbeeld met de "REPA Lok-Aus" en de legendarische "Teichmann controller". Lenz is voortdurend bezig om de bezigheid met modelspoorbanen interessanter, afwisselender, maar ook gemakkelijker te maken: USP zorgt voor een ononderbroken datatransmissie naar de decoder, zelfs als de stroom van het spoor wordt onderbroken, ABC zorgt voor nauwkeurig stoppen voor seinen, RailCom levert informatie van de locomotief terug naar het digitale systeem.

Lenz's intrede in 0-spoor is niet alleen goed ontvangen door "veteraan" nulspoor enthousiastelingen, maar heeft ook tal van modelspoor liefhebbers geïnspireerd om in te stappen in/met dit geweldige spoor. Lenz breidt ook hier zijn programma voortdurend uit, maar hecht nog steeds veel belang aan de grootst mogelijke trouw aan het prototype, buitengewone techniek en hoge kwaliteitsnormen.