personenrijtuig Mk3A-RFM Virgin West Coast 10206

Artikelnr.:  OR763RM003
personenrijtuig Mk3A-RFM Virgin West Coast 10206 - Afbeelding 1
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 40,99 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:20 %8,21
Tag der Modelleisenbahn (tot 04.12.2022)
40,99 1)
32,78
-20%
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Oxford
spoor
OO spoor 16,5mm
Current
DC
product
Personenwagen
OO Spoor
Technologie & Model Informatie
koppelingen NEM 362 koppelingsvak, kort koppelingsmechanisme, Engelse haakkoppelingen
interieur ja
bedrijfsnummer 11042
schaal 1:76
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
land
Groot-Brittannië Virgin West Coast

Model: Schaal OO. Uitgerust met NEM-koppelingszakken, Engelse haakkoppelingen.

Oxford Diecast is een van de grootste Britse fabrikanten van modelauto's en -vliegtuigen. In 1993 begon Oxford Diecast met de productie van modellen gebaseerd op Britse modellen. Het modellengamma is gestaag uitgebreid en omvat nu meer dan 400 verschillende producten, en in 2018 zullen dat er naar verwachting zelfs meer dan 500 zijn. De aandacht voor detail en de hoge kwaliteit van de metalen modellen zullen u inspireren. Bovendien verschijnen er steeds weer beperkte collector's items in kleine oplagen, die het assortiment aanvullen. Naast Britse merken zoals Bentley, Jaguar, Austin, Morris, Daimler, Rolls Royce, Land Rover, Mini en nog veel meer, worden ook modellen uit andere landen geproduceerd, zoals de Fiesta, Galaxy, Sierra of Transit van Ford, de Nissan Qashquai, Mercedes Sprinter, talrijke modellen uit Frankrijk, of de VW Golf, Kever, T2 & T25 van Volkswagen. De typisch Engelse taxi is natuurlijk ook als modelauto van Oxford verkrijgbaar.

Oxfords assortiment omvat ook andere miniatuurmodellen zoals graafmachines, containerkranen, landbouwmachines, motorfietsen, snackbussen, ijscokarretjes, brandweerauto's van Scania of Volvo en militaire modellen, die ook in Duitsland werden gebruikt. Tot de bekendste vrachtwagenmodellen van Oxford behoren waarschijnlijk de versies die zijn gemodelleerd naar het Eddie Stobart transportbedrijf.

Oxford automodellen worden geproduceerd in schalen van 1:76 (00 spoor), 1:87 (H0 spoor) en schaal 1:43 (0 spoor). Oxford is gespecialiseerd in het bedrukken van voertuigen: koplampen, achterlichten, richtingaanwijzers, raamomlijstingen, sierstrips, wieldoppen, radiatorrooster, ruitenwissers, nummerplaten, logo en nog veel meer worden volgens het origineel aangebracht met de fijnste, nauwkeurigste druktechniek. De carrosserie is in de originele kleuren gespoten. De wielen zijn beweegbaar op alle voertuigen. De meeste modelauto's worden geleverd in transparante displaydozen, die dienen als veilige opslag.

Oxford biedt ook een groeiend assortiment Britse modelspoorbanen, als aanvulling op de bekende 00-spoor assortimenten van Dapol, Bachmann Branchline en Hornby, die u ook in ons assortiment vindt.