Volg tram HO Tram spoor bestrating 316,8mm

Artikelnr.:  Tillig-87501
Volg tram HO Tram spoor bestrating 316,8mm - Afbeelding 1
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 19,90 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:10 %1,99
17,91
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Tillig
product
spoormateriaal
Technologie & Model Informatie
spoor Spoor HO
schaal 1:87
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar.

Model: Schaal HO DC. Het principe van deze trambaan is eenvoudig: tussen en naast de railvoetplaten worden beugels gemonteerd waarin de vloeroppervlakken worden geklikt. De houders worden gelijk met de railvoetplaten bevestigd. De houders voor de parallelle afstand bieden de juiste afstand voor meerbaans tracks. Er zijn verschillende sporen, wissels en kruisingen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. De vastgeklemde bestrating en asfaltvloeren maken het beeld van tramsporen coherent. Diverse railverbinders en isolerende verbinders, contactplaten en houders maken het assortiment compleet.
Het 2,1 mm hoge spoorprofiel kan eenvoudig door alle wielen worden bereden. Uiteraard is de track te combineren met een normale sleeper track.

bijpassende artikelen
Tillig is een Duitse fabrikant van modelspoorbanen sinds 1993/94. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in TT-maat, heeft een uitgebreid assortiment producten. Daarnaast worden ook H0-maatmodellen geproduceerd. Het bedrijf is gevestigd in Sebnitz, Saksen. Aan de fabriek is ook een modelspoorwegmuseum met een verkooppunt verbonden.