Startset sneltrein ICE 3 DB AG Märklin my World

Artikelnr.:  Marklin-29430
Startset sneltrein ICE 3 DB AG Märklin my World - Afbeelding 1
Startset sneltrein ICE 3 DB AG Märklin my World - Afbeelding 2
Startset sneltrein ICE 3 DB AG Märklin my World - Afbeelding 1Startset sneltrein ICE 3 DB AG Märklin my World - Afbeelding 2
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 69,99 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:10 %7,00
62,99
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Märklin
spoor
HO spoor 16,5mm
Current
batterij
product
Elektrotrein
Starter set
Technologie & Model Informatie
met motor ja
koppelingen Kindersichere Magnetkupplungen
licht ja
lengte (mm) 630
schaal 1:87
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
land
Duitsland DB AG
era
tijdperk V
tijdperk VI

Model: Schaal HO. Trein met batterijaandrijving en magnetische koppelingen tussen de afzonderlijke wagons. Vast gekoppelde eenheid bestaande uit een motoraangedreven eindwagen en een personenwagen met geïntegreerd batterijcompartiment. De trein heeft 3 snelheidsniveaus voor vooruit en achteruit rijden, 3 geluidsfuncties en een dubbele koplamp. Lengte trein 63 cm. Uit te breiden met de kunststof rails uit het Märklin my world assortiment. Meer rails, meer plezier! Als je nog meer verschillende routes wilt rijden, kun je de startset naar wens uitbreiden met de kunststof rails uit het Märklin my world assortiment.
Inhoud: 15 gebogen kunststof rails, 10 rechte kunststof rails, 1 wissel links, 1 wissel rechts en 1 draadloze, handige Märklin Power Control Stick. Een relinghulp en 4x AA- en 2x AAA-batterijen zijn bij de levering inbegrepen.

Prototype: een hogesnelheidstrein naar het model van een ICE 3.
In 2009 vierde Märklin zijn 150-jarig bestaan. Van een aanvankelijk vrij breed assortiment speelgoed concentreerde het assortiment zich na verloop van tijd op de fabricage van elektrische spoorwegen in verschillende spoorbreedtes. De uitstekende kwaliteit van de producten maakte de naam Märklin synoniem met modelspoor over de hele wereld. Ook nu nog is het materiaal metaal een essentieel element bij de fabricage van locomotieven, die daardoor naast hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid en prestaties nog een extra waarde krijgen.

Märklin H0: De meeste Märklin-producten worden in deze spoorbreedte op schaal 1:87 vervaardigd. Dankzij de hoge bedrijfszekerheid van het Märklin H0-draadwisselspoorsysteem heeft Märklin ertoe bijgedragen dat dit spoor wereldwijd het wijdst verbreid is. Alle Märklin H0-locomotieven zijn sinds 2000 standaard digitaal bestuurbaar.

Märklin Z-spoor: modelspoorliefhebbers kiezen niet alleen voor Z-spoor op een schaal van 1:220 als de ruimte beperkt is. In Europa is Märklin de enige grote fabrikant van Z-spoor, dat niet alleen gepassioneerde modelbouwers maar ook verzamelaars aanspreekt.