Lasercut Universallijm Ultra Glue Acrylic

Artikelnr.:  MU-A10000
Lasercut Universallijm Ultra Glue Acrylic - Afbeelding 1
6,99
[116,50 €/liters]
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Modellbahn Union
product
Lijmen, oliën, smeermiddelen en bouwmaterialen
Technologie & Model Informatie
spoor neutraal
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar.

In samenwerking met Ammo by MigJimenez heeft Modellbahn Union een eigen universele lijm ontwikkeld: de Ultra Glue Acrylic. etsen en transparante delen zonder residu achter te laten. Verlijmen van verschillende materialen mogelijk, zeer snelle hechting zonder directe bevestiging van de onderdelen. Volledig transparant drogen binnen 6 uur, nadat de lijm is opgedroogd, behoudt deze nog voldoende flexibiliteit voor bijstellingen. De lijm is geurloos, werken in kleine ruimtes is mogelijk. Er zijn geen geuren of schadelijke dampen

Toepassingstips: bij het lijmen van lasergesneden kits waarvan de onderdelen snel moeten drogen, raden we het extra gebruik van de Rocket Card Glue (AD57) van Deluxe Materials aan. De Modellbahn Union lijm kan met een kwast worden aangebracht. Verdunnen en reinigen is mogelijk met water. Het is bijzonder geschikt voor grote oppervlakken. Ook bij het lijmen is een fijnafstelling zonder problemen mogelijk. Voor moeilijk bereikbare plaatsen raden we de Deluxe Materials Mico Cannulae and Tubing (AC09) aan.
Inhoud: 60ml.

Modellbahn Union werd opgericht in 1999 onder de naam JapanModelRailways.De focus lag aanvankelijk op het importeren van spoorwegmodellen uit Japan.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met modelbouwartikelen zoals vliegtuig- en militaire modelbouw en modelbouw spoorwegen uit andere landen.
Modelspoor Unie is de exclusieve importeur in Europa voor de bedrijven Microace en Modemo uit Japan, Dapol uit Groot-Brittannië en Os.kar uit Italië.
Een ander aandachtspunt vandaag is de productie van ons eigen model spoorwegen en lasercut kits, evenals de bestelling en verkoop van exclusieve modellen van bekende fabrikanten zoals Liliput, Rivarossi, Arnold en Dapol. Informatie over het assortiment is te vinden op info.modellbahnunion.com.

U kunt de Modellbahn Union-modellen alleen rechtstreeks bij ons krijgen. Via onze internetwinkels www.modellbahnunion.com voor spoorbreedtes Z, TT, H0, 00 en 0 evenals via www.dm-toys.de voor de meter N heb je de volledige beschikbare selectie. U heeft ook de mogelijkheid om te winkelen in onze winkels in Kamen en Issum. Ook vindt u Modellbahn Union op de grote modelbouwbeurzen zoals Dortmund, Leipzig, Keulen en Stuttgart.