HO Traktor Fiat 750

Artikelnr.:  Artitec-10.383
HO Traktor Fiat 750 - Afbeelding 1
HO Traktor Fiat 750 - Afbeelding 2
HO Traktor Fiat 750 - Afbeelding 3
HO Traktor Fiat 750 - Afbeelding 4
HO Traktor Fiat 750 - Afbeelding 1HO Traktor Fiat 750 - Afbeelding 2HO Traktor Fiat 750 - Afbeelding 3HO Traktor Fiat 750 - Afbeelding 4
13,50
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Artitec
product
road voertuigen
Technologie & Model Informatie
spoor Spoor HO
Materiaal en ontwerp Hars Kit
schaal 1:87
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
era
tijdperk IV

Model: Schaal HO. Artitec-kits bestaan uit hars en foto-geŽtste onderdelen. In de verpakking vindt u gietharsonderdelen. Dit materiaal is soms opgeruwd en moet worden ingewreven, dus we raden aan dat je een scherp scalpelmes en wat schuurpapier bij de hand hebt. De hars is niet geverfd en kan worden geverfd met Humbrol of Revell emailverven. De kleine details zijn gemaakt van fijne foto-geŽtste delen.

Artitec is een fabrikant uit Nederland, gevestigd in Amsterdam. Toen het bedrijf in de jaren 80 werd opgericht, was Artitec een diorama- en maquettemaker die maquettes bouwde voor musea, architecten en scheepswerven. Als oud hoogtepunt is er nog het diorama van de rede van Texel. Door deze ervaring ontstond in de jaren negentig het idee om eigen producten voor modelspoorders en bouwers te ontwikkelen en te produceren. Te beginnen met huizen, accessoires en historische scheepsmodellen. Vervolgens werden de spoorvoertuigen, voornamelijk gebaseerd op het Nederlandse model, zelfstandig gebouwd. Ook al is de militaire range al lang geen onderdeel meer van Artitec, het is nu al zeer succesvol. De afgewerkte modellen worden uiteraard met de hand gemaakt en beschilderd. Het doel van Artitec is om geschiedenis en verhalen zo realistisch mogelijk te maken. Meer video's van Artitec vind je op ons YouTube-kanaal.