HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading

Nieuw
Artikelnr.:  Artitec-6870393
HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 1
HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 2
HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 3
HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 4
HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 5
HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 6
HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 1HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 2HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 3HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 4HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 5HO Tank PRTL CA 1 NL treinlading - Afbeelding 6
48,80
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Ik betaal met bonuspunten:
Als u met bonuspunten wilt betalen, heeft u 4.880,19 bonuspunten nodig.
Tekort aan bonuspunten: 4.880,19
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: 1-2 dagen)
  • Beschrijving
Marke
Artitec
product
road voertuigen
militair
Technologie & Model Informatie
spoor Spur H0
Materiaal en ontwerp Fertigmodell aus Resin
schaal 1:87
Leeftijd informatie nicht geeignet unter 14 Jahren
land
Benelux

Model: Schaal HO. De geprefabriceerde modellen van Artitec worden met de hand gebouwd van hars en foto-geëtste onderdelen. Elk model is met de hand beschilderd en soms licht verouderd. De modellen zijn van hoge verzamelaarskwaliteit.

Artitec is een fabrikant uit Nederland, gevestigd in Amsterdam. Toen het bedrijf in de jaren 80 werd opgericht, was Artitec een diorama- en maquettemaker die maquettes bouwde voor musea, architecten en scheepswerven. Als oud hoogtepunt is er nog het diorama van de rede van Texel. Door deze ervaring ontstond in de jaren negentig het idee om eigen producten voor modelspoorders en bouwers te ontwikkelen en te produceren. Te beginnen met huizen, accessoires en historische scheepsmodellen. Vervolgens werden de spoorvoertuigen, voornamelijk gebaseerd op het Nederlandse model, zelfstandig gebouwd. Ook al is de militaire range al lang geen onderdeel meer van Artitec, het is nu al zeer succesvol. De afgewerkte modellen worden uiteraard met de hand gemaakt en beschilderd. Het doel van Artitec is om geschiedenis en verhalen zo realistisch mogelijk te maken. Meer video's van Artitec vind je op ons YouTube-kanaal.