Goederenwagen Knickkesselwagen Zafns ECC 2. Betriebsnummer

Artikelnr.:  MU-H0-G32007
Goederenwagen Knickkesselwagen Zafns ECC 2. Betriebsnummer - Afbeelding 1
  • Beschrijving
  • Video
Marke
Modellbahn Union
spoor
HO spoor 16,5mm
Current
DC
AC
product
Goederenwagen Zafns
Technologie & Model Informatie
koppelingen NEM 362 koppelingsvak, kort koppelingsmechanisme, beugelkoppelingen
bedrijfsnummer 3387-7898034-6
schaal 1:87
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar.
land
Duitsland Ermewa ECC
Frankrijk Ermewa ECC
era
tijdperk V
tijdperk VI

Modellbahn Union Spoor HO
Model: uitgerust met: talrijke afzonderlijk gemonteerde losse onderdelen, korte koppelingsschakel, NEM-koppelingsschacht, klemkoppelingen.
De Modellbahn Union Spoor H0 1/87 modellen van de gelede ketelwagens zijn gekenmerkt door een gedetailleerd ontwerp en afdrukken, evenals talrijke in de fabriek bevestigde bijlagen. Alle roosters en panelen zijn ook af fabriek gemonteerd. Er wordt ook rekening gehouden met landspecifieke afkortingen en adressen. De auto's zijn verkrijgbaar in glanzend chroom, nieuwe afwerking en zeer realistisch verouderd. Alle modellen hebben een korte koppelingsschakel en NEM-koppelingsschachten. Elk ondernemingsnummer verschijnt in een oplage van 200 exemplaren.

Prototype:
De gelede ketelwagens type Zafns worden ingezet voor het vervoer van kalkslib. Om het slib te kunnen afvoeren, wordt de wagen in het midden gekanteld richting de afvoerklep. De wagons zijn sinds het midden van de jaren 80 in gebruik en worden geëxploiteerd door verschillende goederenwagenexploitanten en spoorwegmaatschappijen. Ze zijn voornamelijk gevestigd en geregistreerd in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië, maar worden in heel Europa gebruikt. De wagons zijn zowel geschikt voor veerboten als goedgekeurd voor de Kanaaltunnel en hebben daardoor een kleiner laadprofiel dan andere wagons.

apparatuur
bijpassende artikelen
Modellbahn Union werd opgericht in 1999 onder de naam JapanModelRailways.De focus lag aanvankelijk op het importeren van spoorwegmodellen uit Japan.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met modelbouwartikelen zoals vliegtuig- en militaire modelbouw en modelbouw spoorwegen uit andere landen.
Modelspoor Unie is de exclusieve importeur in Europa voor de bedrijven Microace en Modemo uit Japan, Dapol uit Groot-Brittannië en Os.kar uit Italië.
Een ander aandachtspunt vandaag is de productie van ons eigen model spoorwegen en lasercut kits, evenals de bestelling en verkoop van exclusieve modellen van bekende fabrikanten zoals Liliput, Rivarossi, Arnold en Dapol. Informatie over het assortiment is te vinden op info.modellbahnunion.com.

U kunt de Modellbahn Union-modellen alleen rechtstreeks bij ons krijgen. Via onze internetwinkels www.modellbahnunion.com voor spoorbreedtes Z, TT, H0, 00 en 0 evenals via www.dm-toys.de voor de meter N heb je de volledige beschikbare selectie. U heeft ook de mogelijkheid om te winkelen in onze winkels in Kamen en Issum. Ook vindt u Modellbahn Union op de grote modelbouwbeurzen zoals Dortmund, Leipzig, Keulen en Stuttgart.

momenteel niet leverbaar