Goederenwagen GPV SR 62133

Artikelnr.:  4F-013-171
Goederenwagen GPV SR 62133 - Afbeelding 1
11,99
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Dapol
spoor
OO spoor 16,5 mm
Current
DC
product
Goederenwagen
OO Spoor
Technologie & Model Informatie
koppelingen NEM 362 koppelingsvak, Engelse haakkoppelingen
bedrijfsnummer 62133
schaal 1:76
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar
land
Groot-Brittannië

Model: OO Spoor DC. Uitrusting: Finescale wielen, NEM koppelingszak.

Varianten van dit artikel
Dapol is de meest innovatieve fabrikant van modelspoorbanen in Groot-Brittannië, actief in de 0-, H0/00- en N-profielen. In Duitsland staat Dapol vooral bekend als producent van onze eigen Modellbahn Union-producten, die we daar in opdracht hebben gegeven. Een kenmerk van Dapol is de mogelijkheid om modellen van hoge kwaliteit te laten maken, zelfs in kleine oplagen, iets waar we gebruik van maken bij de productie van onze vele varianten en bedrijfsnummers.
Dapol is ook de producent van de H0-versie van de rupsenreinigingswagen, gebaseerd op het door Tomix ontwikkelde systeem, waarmee u de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen stofzuigen, slijpen en polijsten van uw rupsen met één voertuig. De H0/00-spoormodellen van de klassieke 2-assige goederenwagens op basis van het Britse model zijn een verzamelgebied op zich en bijna een cultus geworden in Groot-Brittannië.Dapol brengt elke maand nieuwe modellen uit, zowel in het standaardprogramma als voor andere winkels en clubs. We hebben al meerdere modellen uit deze serie voor ons laten maken als speciale edities.
 
Dapol-modellen in zowel H0/00 als in N zijn meestal uitgerust met Finescale wielen, standaard koppelassen, kortkoppelingsmechanismen en een groot aantal details die al af fabriek zijn bevestigd. Afhankelijk van het model hebben gemotoriseerde voertuigen digitale interfaces, de nieuwste "Super Creep"-motoren, koplampveranderingen (indien het model deze heeft), antislipbanden, enz. De exacte uitrusting van elke locomotief vindt u in de informatie in onze online shop . Voor de N-spoormodellen adviseren wij een bochtradius van ca. 24 cm, in ieder geval voor langere locomotiefmodellen. Alle modellen zijn compatibel met alle N-spoor modelspoorbanen of alle H0-spoor DC-spoorwegen.
 
Alle modellen worden normaal gesproken alleen in eenmalige oplagen geproduceerd. Als het om nieuwe producties gaat, worden bedrijfsnummers of het lakwerk gewijzigd.