Lokdecoder Silver+ direct NEM 652

Artikelnr.:  Lenz-10330-01
Lokdecoder Silver+ direct NEM 652 - Afbeelding 1
39,95
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
Lenz
Technologie & Model Informatie
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar.

Voor dit artikel is er ook apparatuur
Lenz is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van modelspoorwegen. Veel van de technologieŰn voor modelspoorbesturing die tegenwoordig vanzelfsprekend zijn, zijn ontwikkelingen uit het huis van Lenz. Het zogenaamde DCC-formaat voor de digitale besturing van modelspoorbanen van alle groottes wordt wereldwijd gebruikt en is daarmee het meest gebruikte besturingssysteem van allemaal, door de NMRA in 1993 tot standaard verklaard.

Maar ook vˇˇr de ontwikkeling van dit digitale besturingssysteem had Lenz al mijlpalen gezet voor de modelspoorliefhebber, bijvoorbeeld met de "REPA Lok-Aus" en de legendarische "Teichmann controller". Lenz is voortdurend bezig om de bezigheid met modelspoorbanen interessanter, afwisselender, maar ook gemakkelijker te maken: USP zorgt voor een ononderbroken datatransmissie naar de decoder, zelfs als de stroom van het spoor wordt onderbroken, ABC zorgt voor nauwkeurig stoppen voor seinen, RailCom levert informatie van de locomotief terug naar het digitale systeem.

Lenz's intrede in 0-spoor is niet alleen goed ontvangen door "veteraan" nulspoor enthousiastelingen, maar heeft ook tal van modelspoor liefhebbers ge´nspireerd om in te stappen in/met dit geweldige spoor. Lenz breidt ook hier zijn programma voortdurend uit, maar hecht nog steeds veel belang aan de grootst mogelijke trouw aan het prototype, buitengewone techniek en hoge kwaliteitsnormen.