Decoder LokPilot 5 Fx micro DCC/MM/SX Funktionsdecoder Next18

Artikelnr.:  ESU-59118
Decoder LokPilot 5 Fx micro DCC/MM/SX Funktionsdecoder Next18 - Afbeelding 1
voormalige Vrijblijvende adviesprijs 2) : 42,40 (incl. Btw)
Zo bespaart u bij ons:10 %4,24
38,16
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
ESU
product
Digital & Controle
Technologie & Model Informatie
spoor neutraal
schaal neutraal
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar.

LokPilot 5 Fx micro DCC/MM/SX functiedecoder Next18
De LokPilot 5 Fx micro en zijn "tweeling" LokPilot 5 Fx micro DCC zijn veelzijdige functiedecoders met een Next18 interface op een voetafdruk van 13,0mm x 9,2mm. Zij worden gebruikt in alle voertuigen van de nominale maten N tot H0, die geen motoruitgang hebben, maar toch lichteffecten moeten kunnen schakelen.
De LokPilot 5 Fx micro DCC is een "rasechte" DCC decoder. 14 tot 128 snelheidsstappen zijn net zo vanzelfsprekend als 2 en 4 cijferige adressen. Tot 32 functies kunnen worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® loggen de decoders volautomatisch in op een geschikte digitale commandopost.
Hij kan alle DCC-programmeermodi aan en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte commandostations worden uitgelezen. Voor commandostations die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren, zijn er hulpregisters. De LokPilot 5 Fx micro DCC decoder herkent Märklin® remsporen evenals ZIMO® HLU / ZACK commando's of het Lenz® ABC systeem. Remmen met DCC remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Bovendien stopt hij ook met een Selectrix® remdiode. Een ABC pendeltrein maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk. Hoewel deze decoder natuurlijk geen motoruitgang heeft, is dit ook bij een functiedecoder van belang om stuur- en motorwagen te kunnen synchroniseren.
De LokPilot 5 Fx micro DCC decoder kan gebruikt worden op analoge DC spoorwegen.
De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Voor het grootste deel hoeft niets te worden ingesteld.
Functies
De LokPilot 5 Fx micro DCC is uitgerust met een verbazingwekkend aantal functie-uitgangen. Afhankelijk van de interface versie, biedt elke LokPilot 5 Fx DCC decoder ten minste 10 versterkte functie-uitgangen met elk 250mA uitgangsstroom. De versies met PluX22 of 21MTC interface voegen 4 uitgangen toe voor het aansturen van servo's of logische niveau-uitgangen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden ingesteld.
Interactie
De LokPilot 5 Fx micro DCC is ontworpen voor interactie met de LokSound 5 en de LokPilot 5 decoders: Het is bijvoorbeeld mogelijk om de locomotief van een treinstel met een LokSound 5 decoder uit te rusten en het stuurstandrijtuig met een LokPilot 5 Fx DCC. Uitgaande van hetzelfde adres, gedragen beide zich absoluut identiek. De identieke opstelling van de CV's vergemakkelijkt het afstemmen van de twee decoders.
Operationele veiligheid
Indien gewenst, kan een PowerPack worden aangesloten op de LokPilot 5 Fx micro DCC voor het overbruggen van vuile spoorsecties.
Bescherming
Natuurlijk zijn de uitgangen beveiligd tegen overbelasting. We willen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw decoder.

bijpassende artikelen
ESU bestaat al meer dan 25 jaar en is bij de meeste modelspoorders alleen bekend vanwege haar innovatieve digitale techniek (decoder en systeembesturing), maar sinds 2012 ook vanwege geschikte, innovatieve en realistische uitvoeringen van locomotieven, personenwagens en goederenwagens. Het digitale centrum ECoS, LokPilot 5, LokSound 5 en de Nano-decoders zijn de afstandspaarden in het ESU-assortiment. Modellbahn Union werkt ook zeer nauw samen met ESU en heeft al exclusieve geluidsmodellen laten implementeren voor zowel de eigen producten als de resterende voorraad. Tegelijkertijd wordt gezocht naar verdere exclusieve modellen in het rollend gebied, evenals naar nauwe samenwerking bij de implementatie van de eigen producten van Modellbahn Union.