Decoder LokPilot 5 Fx micro DCC Funktionsdecoder Next18

Artikelnr.:  ESU-59128
Decoder LokPilot 5 Fx micro DCC Funktionsdecoder Next18 - Afbeelding 1
37,40
incl. Btw en excl. verzendkosten
niet geschikt onder de 14 jaar

Tijd tot de volgende verzending:
Totale prijs: {{ totalPrice }}
stuk
momenteel niet leverbaar
Dit artikel markeren Artikel wordt genoteerd
Beschikbaarheid: (Levertijd: )
  • Beschrijving
Marke
ESU
product
Digital & Controle
Technologie & Model Informatie
spoor neutraal
Leeftijd informatie niet geschikt onder de 14 jaar

LokPilot 5 Fx micro DCC functiedecoder Next18 NEM662
De LokPilot 5 Fx micro DCC zijn veelzijdige functiedecoders met een Next18-interface op een basisoppervlak van 13,0 mm x 9,2 mm. Ze worden gebruikt in alle voertuigen met de nominale maten N tot H0 die geen motorvermogen hebben, maar toch lichteffecten moeten kunnen schakelen.
Bedrijfsmodi
De LokPilot 5 Fx micro DCC is een "volbloed" DCC-decoder. 14 tot 128 snelheidsstappen zijn net zo natuurlijk als adressen met 2 en 4 cijfers. Er kunnen maximaal 32 functies worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® loggen de decoders volledig automatisch in op een geschikte digitale centrale.
Het beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor worden uitgelezen met geschikte centrale eenheden. Er zijn hulpregisters voor centrale eenheden die alleen cv's van 1-255 kunnen programmeren.
De LokPilot 5 Fx micro DCC-decoder kan worden gebruikt op analoge gelijkstroomspoorwegen.
De decoder schakelt volledig automatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets te worden aangepast.
Kenmerken
De LokPilot 5 Fx micro DCC is uitgerust met een verrassend aantal functie-uitgangen. Er zijn 6 versterkte functie-uitgangen, elk met een uitgangsstroom van 180 mA, evenals twee uitgangen op logisch niveau voor servo's of Susi. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast.
Teamwerk
De LokPilot 5 Fx micro DCC is ontworpen om te communiceren met de LokSound 5- en LokPilot 5-decoders: het is bijvoorbeeld mogelijk om de locomotief van een treinstel uit te rusten met een LokSound 5-decoder en de stuurstandrijtuig met een LokPilot 5 Fx DCC. Uitgaande van hetzelfde adres, gedragen beide zich absoluut identiek. De identieke opstelling van de cv's maakt het gemakkelijker om de twee decoders op elkaar af te stemmen.
Operationele veiligheid
Op verzoek kan een PowerPack worden aangesloten op de LokPilot 5 Fx micro DCC om vuile railsecties te overbruggen.
Bescherming
Uiteraard zijn de uitgangen beveiligd tegen overbelasting. We willen dat je zo lang mogelijk van je decoder kunt genieten.

Voor dit artikel is er ook bijpassende artikelen
ESU bestaat al meer dan 25 jaar en is bij de meeste modelspoorders alleen bekend vanwege haar innovatieve digitale techniek (decoder en systeembesturing), maar sinds 2012 ook vanwege geschikte, innovatieve en realistische uitvoeringen van locomotieven, personenwagens en goederenwagens. Het digitale centrum ECoS, LokPilot 5, LokSound 5 en de Nano-decoders zijn de afstandspaarden in het ESU-assortiment. Modellbahn Union werkt ook zeer nauw samen met ESU en heeft al exclusieve geluidsmodellen laten implementeren voor zowel de eigen producten als de resterende voorraad. Tegelijkertijd wordt gezocht naar verdere exclusieve modellen in het rollend gebied, evenals naar nauwe samenwerking bij de implementatie van de eigen producten van Modellbahn Union.