Britse klantenservice

Introductie van probleemloze retourzendingen, reparaties en garantieafhandeling voor Britse klanten

We zijn verheugd om een naadloze oplossing voor onze gewaardeerde Britse klanten aan te kondigen, waardoor retouren, reparaties en garantieclaims soepeler en handiger dan ooit tevoren worden. In samenwerking met onze vrienden bij DCC Supplies streven wij ernaar uw tevredenheid te garanderen, zonder het gedoe van internationale verzending en complexe douaneprocedures.

Hoe het werkt:

1. Retourzendingen van ongewenste artikelen:

 • Binnen de retourtermijn van 14 dagen stuurt u uw artikel eenvoudig terug naar DCC Supplies met een briefje met uw klantgegevens en de reden van retournering.

 • Na bevestiging van ontvangst door DCC Supplies zullen wij uw terugbetaling vanuit Duitsland onmiddellijk verwerken via de methode waarmee u het artikel heeft betaald.

 • Verzending binnen het Verenigd Koninkrijk is naar eigen goeddunken, met behulp van de methode van uw voorkeur. Verstuur het pakket a.u.b. aangetekend om eventuele problemen met tracking en verlies te voorkomen.

 • Er zijn geen douanepapieren nodig omdat het pakket binnen Groot-Brittannië blijft.

2. Garantieproblemen:

 • Als u problemen ondervindt met een product onder garantie, neem dan contact met ons op bij Modellbahn Union via info@modellbahnunion.com, dan stemmen wij af met DCC Supplies.

 • U ontvangt via e-mail een Freepost-label van DCC Supplies, waarmee u het artikel naar hun werkplaats in Groot-Brittannië kunt sturen.

 • DCC Supplies zal beoordelen of er sprake is van reparatie of vervanging. Houd rekening met een verwerkingstijd van 14 dagen, aangezien het mogelijk nodig is reserveonderdelen uit Duitsland te betrekken. DCC Supplies of Modellbahn Union zullen contact met u opnemen als er vanwege redenen buiten onze macht een langere tijd voor reparatie of vervanging wordt verwacht.

 • Uw gerepareerde of vervangen artikel wordt binnen Groot-Brittannië onmiddellijk aan u geretourneerd.

3. Reparaties buiten garantie:

Voor reparaties buiten de garantieperiode kunt u rechtstreeks contact opnemen met DCC Supplies voor een offerte en hulp.

4. Ophalen in Worcester:

 • Liever geen zendingen vanuit Duitsland afhandelen? Geen zorgen! Via DCC Supplies kunt u voor ieder artikel uit ons assortiment bestellingen plaatsen. U kunt uw wensen kenbaar maken door de productcodes naar hen te sturen via onderstaande contactgegevens. Houd er rekening mee dat u uw bestelling bij hen moet doorgeven en niet via onze webshop.

 • U kunt dan eenvoudigweg regelen dat u uw artikel ophaalt en betaalt in hun winkel in Holth Heath wanneer de artikelen aankomen, waarbij de douaneafhandeling vakkundig wordt beheerd door DCC Supplies.

 • U kunt ook een bestelling plaatsen bij DCC Supplies en ervoor betalen. Zij zullen dan naar u verzenden zodra de artikelen beschikbaar zijn.

Contact opnemen met DCC Supplies:

Telefoon: 01905 621999 (maandag, woensdag en vrijdag) tussen 10.30 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur

E-mail: info@dccsupplies.com

Post: DCC Supplies, Unit 17C Top Barn Business Centre, Holt Heath, WR6 6NH

Ophaaltijden: maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 16.00 uur